ÜNNEPI NYITVATARTÁS December 17-23. között KEDD: 9:00 - 17:00 SZERDA: 9:00 - 17:00 CSÜTÖRTÖK: 9:00 - 17:00 PÉNTEK: 9:00 - 17:00 SZOMBAT: 9:00 - 14:00 VASÁRNAP: 9:00- 12:00 HÉTFŐ (DEC 23.) 9:00 -12:00 ÜNNEPI NYITVATARTÁS December 17-23. között KEDD: 9:00 - 17:00 SZERDA: 9:00 - 17:00 CSÜTÖRTÖK: 9:00 - 17:00 PÉNTEK: 9:00 - 17:00 SZOMBAT: 9:00 - 14:00 VASÁRNAP: 9:00- 12:00 HÉTFŐ (DEC 23.) 9:00 -12:00 ÜNNEPI NYITVATARTÁS December 17-23. között KEDD: 9:00 - 17:00 SZERDA: 9:00 - 17:00 CSÜTÖRTÖK: 9:00 - 17:00 PÉNTEK: 9:00 - 17:00 SZOMBAT: 9:00 - 14:00 VASÁRNAP: 9:00- 12:00 HÉTFŐ (DEC 23.) 9:00 -12:00

Tornyai Péter: Szakácskönyv

Cikkszám: EMB20099
Tornyai Péter: Szakácskönyv
Tornyai Péter: Szakácskönyv
Cikkszám: EMB20099
Raktáron 
3 200 Ft
  • Receptek (darabok, gyakorlatok, játékok) zenélő gyerekeknek. Hangok mindenhol laknak 3
  • kotta
  • Illusztrálta Molnár Jacqueline
  • A Hangok mindenhol laknak sorozat három kötete furulyán, fife-on és fuvolán tanuló nagyóvodásoknak és kisiskolásoknak szól. Élményközpontú, interaktív és játékos módon hozza közel hozzájuk a zene, a zenélés lényegét, nagyban építve gazdag képzeletvilágukra és természetes alkotókedvükre.
  • A sorozat harmadik kötete improvizációs játékokra - vagy ahogyan Tornyai Péter fogalmaz: ''közöshang-főzésekre'' - hívja a kisebbeket és nagyobbakat, bármilyen hangszeren játsszanak is. ''Mi a hasonló az ételekben és a zenékben? Majdnem minden'' - vallja a szerző. Kötetében "példát mutat a kisszakácsoknak arra, hogy mi mindent lehet kezdeni a hangokkal. Inkább játékok ezek, mint darabok,ezért érdemes a Játékot megillető komoly szabadsággal közelíteni hozzájuk. A Szakácskönyv tizennégy receptje akkor sikerült jól, ha képzeletbeli további oldalaira megszületik a tizenötödik, tizenhatodik és a többi recept.''
  • Tornyai Péter (sz.1987) Junior Prima-díjas és Artisjus-díjas zeneszerző, hegedű- és brácsaművész, a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem oktatója.
  • Tartalomjegyzék
  • 1.
  • Pohárköszöntő
  • 2.
  • Zöldségleves
  • 3.
  • Recept
  • 4.
  • Réteges krémes
  • 5.
  • Gyümölcstál
  • 6.
  • Étlap
  • 7.
  • Konyhai időzítő óra
  • 8.
  • Kenyérgyár, sütigyár
  • 9.
  • Pattogatott kukorica
  • 10.
  • Karfiolos kelt tészta
  • 11.
  • Illatok (Légzőgyakorlat)
  • 12.
  • Tortaszeletelés
  • 13.
  • Üvegpalackok
  • 14.
  • A szakács és a kukta